søndag 14. mars 2010

Donkeyboykonsert med Something Sally support


Igår var jeg på Donkeyboykonsert på Sentrum Scene. Har litt vanskeligheter med å vite hva jeg skal syns egentlig, føler meg litt splitta i to. På den ene siden er jeg utrolig imponert over hva de har fått til i løpet av 2009, og har enorm respekt for låtene deres. Så som låtskriver var det stort sett en veldig bra konsert. Men som musiker må jeg si at det kanskje ikke var den største opplevelsen jeg har hatt. Jeg er sjelden veldig imot bruk av backingtrack, men når du ikke hører noen av gitarene, trommene er programmert og mesteparten av lydbildet ikke blir spilt av noen på scenen syns jeg det kanskje går litt langt. Jeg står liksom og tviler litt på om det hadde vært noen forskjell i lydbildet om backingtracket hadde spilt alene.


Something Sally derimot, oppviste nydelig bruk av backingtrack og supplerte med dritbra sceneshow som vanlig. Musikerne hadde full kontroll, og oste selvsikkerhet. Det er rett og slett moro å se på! Klarte ikke helt å finne den samme energien fra Donkeyboy, som kanskje var litt for avhengig av lysshowet for å lage en bra konsertopplevelse.

Føler at jeg kanskje virker litt vel kritisk her nå, så det skal sies at jeg ikke syns dette var noen direkte dårlig konsert. Donkeyboy gjorde en helt ålreit jobb, og jeg innrømmer fint at jeg var med på hoppingen i noen sanger. Men stort sett var jeg litt mer skuffa enn jeg var imponert.

Da var det greit at Eirik i Sally årna gjestelisteoppføring til konserten. 280 kr spart! Får vel kjøpe plata til eselgutta for å støtte dem litt. Har en mistanke om at de gjør seg litt bedre der enn live.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar